Siirry kassalle
      Kaksi aurinkolasia kuvassa

      2024 Aurinkolasitrendit

      Kevään 2024 kynnyksellä on aika päivittää aurinkolasikokoelmasi. Suuret kehykset, kirkkaat värit sekä kaksisiltaiset ja päivitetyt clubmasterit ovat trendikkäitä vaihtoehtoja. Urheilulliset aurinkolasit peililinsseillä ovat myöskin edelleen suosittuja, samoin kuin 90-luvusta inspiroituneet mallit.
      Nainen ruskeissa aurinkolaseissa nojaa seinää vasten

      Big is beautiful

      Vuonna 2024 näemme suurten aurinkolasien voitokkaan paluun, mikä tekee niistä välttämättömän asusteen jokaiselle muotitietoiselle henkilölle. Nämä kehykset tarjoavat tyylikkään kosketuksen jokaiseen asuun, ja ne ovat erinomaiset hiottuihin aurinkolaseihin.

      Nainen profiilissa ruskeissa aurinkolaseissa

      Clubmaster

      Clubmaster - retroikoni, joka on tulkittu uudella rohkealla tavalla. Innovaatiivisista materiaalivalinnoista odottamattomiin väriyhdistelmiin - nämä aurinkolasit tarjoavat raikkaan twistin ajattomaan suosikkiin.

      Clubmasterille

      Mies mustassa t-paidassa mustissa aurinkolaseissa

      Pilot

      Top Gun -elokuva on tuonut pilottilasit jälleen parrasvaloihin, mikä on lisännyt niiden suosiota ja johtanut kehyksen moderniin päivitykseen. Uutuutena mm. erilaiset materiaalivalinnat mukaan lukien klassinen metalli sekä asetaatti. Nämä aurinkolasit ovat täydelliset sinulle joka haluaa siirtyä sujuvasti rennosta päivätyylistä trendikkääseen iltalookiin.

      Katso Pilottilasit

      Mies mustassa t-paidassa ja lippalakissa aurinkolaseissa

      Sport influencer

      Oakleyn tuotemerkki on jo pitkään ollut synonyymi rajoja rikkovalle suorituskyvylle ja rohkealle suunnittelulle. Tänä vuonna Oakley jatkaa innovatiivisten aurinkolasiensa kehitystä. Oakleyn lasit tarjoavat täydellisen yhdistelmän toiminnallisuutta ja muotia. Valmistaudu huipputeknologisiin materiaaleihin, innovatiivisiin linssiteknologioihin ylivoimaisen kirkkauden ja suojan varmistamiseksi, sekä designiin, joka varmasti erottuu joukosta.

      Oakleylle

      Kaksi naista ja kaksi miestä rannalla aurinkolaseissa

      Suunnittele omat aurinkolasisi!

      Kuljetko usein omaa polkuasi? Luo oma tyyli yhdistämällä kehykset yli 50 erilaisen lasivaihtoehdon kanssa. Valitse haluatko lasit vahvuuksilla tai ilman! Lisää polarisoitu lasi vähentämään heijastuksia vedestä tai valitse liukuvärjätyt aurinkolasit ollaksesi kesäjuhlien trendikkäin - vain mielikuvituksesi on rajana!

      Kaikki silmälasit